Veelgestelde vragen


Hoe lang moet ik van te voren bestellen?

Er kan het beste minimaal 1 á 2 weken voor de ophaaldag worden besteld om er zeker van te zijn dat er tijd genoeg is om jou gewenste taart maken.


Ik ben te laat met bestellen, kan ik het alsnog proberen?

Ja zeker! Er kan niet gegarandeerd worden dat er nog plek is, maar soms lukt het nog om toch nog 3 dagen van te voren en taart te krijgen. Stuur ons dus altijd nog een mailtje voor de zekerheid!


Uit wat voor cake smaken kan ik kiezen?

Bij June's Cakes wordt er gewerkt met de smaken vanille, chocolade, carrot cake en red velvet.


Wat voor vulling zit er tussen de taart?

Bij June's Cakes wordt er gewerkt met een Oreo cream cheese vulling. Bij het bestelproces kan er ook gekozen worden voor andere toevoegingen dan oreo's.


Wordt de taart bezorgd?

Helaas leveren wij geen taarten en kan het alleen worden opgehaald. In overleg kan een taart soms worden afgeleverd tegen een meerprijs. Taarten kunnen worden opgehaald op de Prinsengracht in Amsterdam.


Wanneer moet ik mijn taart halen?

Het ophalen van een taart wordt altijd na het bestellen overlegd, en dan kijken we wanneer handig uitkomt voor jou!


Hoe kan ik de taart het beste vervoeren?

Taarten kunnen mee op de fiets, scooter of auto. In de auto kan de taart het beste op de grond worden gezet, en niet op de stoel of op schoot! Op de fiets wordt een taart in een krat afgeraden, en kan je het beste een grote shopper meenemen om de doos aan het stuur te hangen.


Ik zou graag iets anders willen dan wat er aangegeven staat op het bestelformulier, kan dat?

Je kan altijd een bellen of een mailtje sturen met jou wensen, er is bijna altijd wel iets mogelijk zodat jou droom taart gemaakt kan worden!


Is alles eetbaar op de taart?

Nee, bijna alle taarten worden versierd met verse bloemen die op een houten stokje in de taart zijn gezet en moeten voor het eten eraf worden gehaald. Sommige snoepjes zitten ook vast aan een houten stokje, de stokjes zijn niet eetbaar.


Ik wil mijn bestelling aanpassen, kan dat?

Ja, tot maximaal 7 dagen voor de ophaaldag kan de smaak, versiering, kleuren ect. worden aangepast! Korter dan 7 dagen van te voren kan de smaak niet meer worden aangepast, in verband met inkopen.


Hoe lang kan ik de taart na het ophalen bewaren?

De taart kan zeker nog tot drie dagen na het consumeren gegeten worden. De taart moet dan goed worden ingepakt en in die koeling worden bewaard. De taart kan ook worden bewaard in de vriezer!


Hoe wordt de taart geleverd?

De taart wordt geleverd op een cake drum en zit in een doos.